Trebnje noč Trebnje gozd Trebnje panorama Trebnje panorama

Piškotki na spletni strani

Spletno mesto www.kstrebnje.si, s katerim upravlja Krajevna skupnost Trebnje (v nadaljevanju: ponudnik), uporablja piškotke.

 

Kaj je piškotek?

 

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

 

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

 

Piškotki niso škodljivi saj ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

 

 

Kateri so piškotki na tej strani

 

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

 

V tabeli spodaj, so navedeni piškotki, ki se vam namestijo ob obisku naše spletne strani in kakšne podatke zbirajo oz. čemu so namenjeni.

PHPSESSID Se namesti ob obisku spletne strani ter vsebuje naključno ID število ter je nujen za delovanje spletne strani. Izbriše se ko zaprete brskalnik.

__utma, __utmb,

 __utmc, __utmz

So piškotki za servisa Google Analytics, ki se namestijo ob obisku te spletne strani. Uporabljajo se za merjenje obiskanosti spletne strani ter prikaz gledanosti podstrani. Sami piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov in so namenjeni zgolj za našo lastno uporabo s katero izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Čas trajanja piškotkov je različen do trenutka zaprtja brskalnika do 2 let.

cc_analytics, cc_necessary

So piškotki ki se namestijo ob potrditvi da ste bili seznanjeni in ste razumeli ter se odločili o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Ter so nujni za pravilno delovanje in jih ni mogoče odstraniti. Lahko pa spremenite njihove vrednosti preko spodnjega gumba Nastavitev zasebnosti. Njihov čas trajanja je 1 leto.

 

Piškotke lahko nastavite preko gumba spodaj desno - Nastavitev zasebnosti.